top of page

Criteria Pro Lash Studio е създадено на 13.10.2019г специално за дейността миглопластика от Лилиан Фотева. Тя е специалист с над 40 квалификации на световно ниво в тази област. Преди да създаде студиото, Лилиан работи самостоятелнo. В течение на времето графикът и се запълва и се налага да отказва часове. Това показва нуждата за ново, по-голямо студио, разполагащо с екип от специалисти. В същото време започва да получава безброй запитвания за обучения.

 

Така се ражда и Criteria Academy. Това е мястото, което всеки човек с желание да надмине очакванията за собствените си възможности и желание за развитие, избира за обучение. 

Нашата история

Никога не съм мечтала да имам собствен бизнес, както повечето хора. Нещата при мен се случиха естествено. Имам голям афинитет към нови знания в моята професия и смея да твърдя силно изразено „внимание към детайла“. Обичам работата си и донякъде се съгласявам с етикета даден ми от моите клиенти и близки познати на работохолик. Благодаря на Господ, че имах късмета да открия своето призвание и талант, и както се очакваше му се посветих изцяло.


Приемам миглопластиката като сериозна и отговорна процедура, това е и причината да дам максимума от себе си да науча колкото се може повече артисти да работят безопасно. Държа да запозная крайният клиент какво точно трябва да изисква като резултат в замяна на личното си време и пари. Апелирам всички, които имат талант да му се посветят, а тези, които все още не сте открили призванието си - не се отказвайте! Голяма част от живота ни преминава в работа, ако не харесвате работата си няма да сте удовлетворени от качеството си на живот! Преминах през много трудности, но никога не се отказах. Помогна ми любовта към работата и подкрепата на моите клиенти, и моят прекрасен екип. На всички Вас обещавам да извися Criteria до недостигнати до момента височини в този бранш за България! 

Бъдете своят собствен критерии за успех!

Теодора Йорданова

През 2020г. Теодора завършва успешно курс за миглопластика в Criteria pro lash studio под ръководството на Лилиан Фотева. Тя е специализирана в класическа техника косъм по косъм и всички обемни техники. Успешно прилага сложно моделиране във всички техники!


През 2020г. Теодора завършва успешно курс за „Ламиниране и боядисване на мигли, и вежди“ в Criteria pro lash studio под ръководството на Лилиан Фотева.
Едва на 19 години благодарение на таланта си Теодора е успешен и търсен артист в Criteria pro lash studio.

 

През 2021г Теодора е повишена като Мастър на всички техники в миглопластиката. Гордеем се да кажем, че изпълнението на процедурата е  максимално бързо, а резултатите отново безупречни.

 

През 2022г Теодора е повишена в Мениджър на “Criteria pro lash studio” и отговорник за новооткритият ни обект в квартал „Драгалевци“.

 

Теодора прилага всички знания в квартал „Драгалевци“ на улица „Академик Петър Динеков“ 5

София Маркова 

През 2021г София завършва успешно Модул 3 в “Criteria pro lash studio” и получава предложение да се присъедини към екипа. Тя е специализирана в класическа техника косъм по косъм и всички обемни техники.

Успешно прилага сложно моделиране във всички техники.

 

През 2022г София е поканена от Лилиан Фотева на обучение за „Ламиниране и боядисване на мигли, и вежди“, което завършва успешно. Към днешна дата изпълнява процедурите безупречно.

През 2024г София е повишена в Мастър на всички техники в миглопластиката. Гордеем се да кажем, че изпълнението на процедурата е максимално бързо, а резултатите отново безупречни.

 

София прилага всички знания в студиото ни на ул.  „Пиротска“ 91

Цветелина Герганова

През 2021г Цветелина се присъединява към екипа на “Criteria pro lash studio”. Тя е завършила курс за класическа техника през 2017г в “Es academy” и е специализирана в класическа техника. 

През 2021г Цвети е поканена от Лилиан Фотева на обучение за „Ламиниране и боядисване на мигли“, което завършва успешно. Към днешна дата изпълнява процедурата безупречно.

Цветелина прилага всички знания в студиото ни на „Пиротска“ 91

Михаела Маркова

През 2021г Михаела завършва успешно Модул 3 в “Criteria pro lash studio” и получава предложение да се присъедини към екипа. Тя е специализирана в класическа техника косъм по косъм и обемни техники 2D, 3D, 6D. Предстои й специализация в Мега обем.

През 2021г Михаела е повишена от "junior artist" в "artist'.

 

През 2021г Михаела е поканена от Лилиан Фотева на обучение за  

„Ламиниране и боядисване на мигли, и вежди“, което тя завършва успешно. Към днешна дата изпълнява процедурите безупречно.

 

Михаела прилага всички знания в квартал „Драгалевци“ на ул. „Петър Динеков“ 5

НАШИТЕ АРТИСТИ

bottom of page