top of page

 Поръчките от сайта могат да бъдат заплатени по следните начини:

  • Плащане с карта - плащането се извършва с дебитна или кредитна карта при завършване на поръчката

  • С наложен платеж  – плащането се извършва на куриера при доставката на продукта

Mетоди на плащане

Цените за доставка на стоките от нашия сайт са фиксирани и не зависят от теглото и броя на поръчаните стоки.

  • Цената на доставката до всеки офис на Еконт, в страната е 6.49лв.

  • Цената на доставката до всеки офис на SPEEDY , в страната е 4.49лв.

  • Цената на доставката до АДРЕС с Еконт, в страната е 7.49лв.

  • Цената на доставката до АДРЕС със SPEEDY, в страната е 5.99лв.

  • Поръчки на стойност над 69лв. се изпращат с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА SPEEDY.

Цена на доставка с куриерски фирми

След като оформите поръчката и я потвърдите, ще получите писмо на e-mail адреса, който сте посочили при вашата регистрация. 

При възникване на неточности в информацията към поръчката или допълнителни въпроси, наш сътрудник ще Ви потърси на телефонния номер, оставен при оформянето на поръчката.

В случай, че някой от поръчаните артикули не е наличен, ще се свържем с Вас по телефона, за да доуточним поръчката и срока за доставка.

Моля, имайте предвид, че поръчката няма да бъде изпратена, ако данните за доставката са грешни или непълни и не можем да се свържем с Вас за изясняване на проблема в рамките на работния ден. 

Поръчките се обработват от понеделник до петък. Поръчките не се обработват през почивните дни или национални празници.

Ние се стремим да обработим, опаковаме и предадем поръчката Ви на куриерската фирма в срок от 1 до 3 работни дни. 

Обработка на поръчката

Ако сте избрали доставка до врата, поръчката Ви ще бъде доставена до адреса, който сте посочили в рамките на деня за доставка. Точният час за доставка се определя според индивидуалния график на куриера. Когато е на адреса, куриерът ще Ви потърси на телефонния номер за връзка, оставен при поръчката.

Стоките се предават срещу подпис на потребителя или на адресът, който е посочен при създаване на поръчката. При невъзможност за предаване на стоката при първо посещение на посочения от Потребителя адрес и лице, не по вина на Доставчика и/или куриера (в случай, че няма никой на адреса и др. подобни), доставчикът полага усилие да се свърже с потребителя на посочения от последния телефон в рамките на 2 /два/ работни дни, за да бъде уточнен нов момент за извършване на доставката.

ВАЖНО: Всички пратки от нашия онлайн магазин се изпращат на клиента с опция преглед преди плащане. Клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост в ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е повреден или е нарушено качеството му, клиентът е длъжен да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента! Онлайн магазин www.criteriaprolash.com не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. 

Доставка до адрес

Недоставени пратки

МЕТОДИ НА ДОСТАВКА И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

bottom of page